فرمول طلایی انتخاب باتری یو پی اس

یکی از دغدغه های مخاطبان ما این است که چطور باتری یو پی اس خود را انتخاب کنیم. و چه فرمولی وجود دارد تا ما بهترین باتری را برای یو پی اس خود انتخاب کنیم.در ادامه به شما یک فرمول طلایی را خواهیم گفت تا بتوانید از طریق ان مناسب ترین باتری را برای دستگاه یو پی اس خود انتخاب کنید. پس با ما همراه باشید

 

چطور باتری یو پی اس را انتخاب کنیم

 

همانطور که میدانید و در مقالات دیگر گفته شد یو پی اس یعنی منبع تغذیه بدون وقفه و زمانی به کار ما خواهد امد که برق قطع شود. در اینجا یو پی اس به عنوان یک واسطه بین جریان برق شهری و تجهیزات الکترونیکی مصرف کننده قرار میگیرد و باعث میشود که ما بدون از دست دادن جریان برق به کار خود با دستگاه های الکترونیکی ادامه دهیم و اطلاعات ضروری خود را سیو کنیم.

یو پی اس به چه صورت برق را برای ما نگه میدارد؟

یو پی اس همیشه با باتری همراه است. موقعی که برق قطع میشود جریان الکتریکی را  از طریق باتری ها برای ما فراهم میکند. در واقع هنگامی که برق وصل هست باتری ها جریان را در خود ذخیره میکنند و هنگام قطعی برق در کسری از ثانیه به فریاد ما میرسند و جریان الکترکی را مهیا میکند.

ما در مقاله های قبلی به این موضوع اشاره کرده ایم که یو پی اس سه نوع مختلف دارد:

انلاین – لاین اینتراکتیو – افلاین

 


این مقاله را هم بخوانید اقسام یو پی اس


 

 

 

باتری های یو پی اس ظرفیت های مختلفی دارند اما معمولا ولتاژ انها یک عدد ثابت است(۱۲ ولت).باتری ها اغلب از دو نوع هستند، باتری های سیلد لید اسید و باتری های نیکل کادمیوم. از بین این باتری ها هم سیلد لید اسید(باتری های خشک) در بازار برق اضطراری بیشتر مورد استفاده قرار میگیرند.

باتری های یو پی اس معمولا از ۴٫۵ امپر ساعت هستند به بالا. باتری های با برند “راژمان” نیز در حال حاضر به شرح زیر میباشند:

۹ امپر ساعت

۲۸ امپر ساعت

۴۲ امپر ساعت

۶۵ امپر ساعت

۱۰۰ امپر ساعت

در ادامه یک فرمول طلایی را به شما خواهیم گفت که در آن به شما خواهیم گفت که جمع توان باتری ها چه زمانی را میتواند برای بار مصرفی ما پشتیبانی کند.یعنی زمانی که برق قطع شود، چه مدت زمان جریان الکتریکی را برای ما نگه خواهد داشت.

برای اینکار ابتدا در صورت تعداد باتری ای که به یو پی اس متصل است را در آمپر ساعت ضرب میکنیم. و حاصل آن را در عدد ۵۰۰ ضرب میکینم و حاصل جواب  را بر توان مصرفی یو پی اس تقسیم میکنیم. دقیقا مانند فرمول زیر:

 

فرمول تعداد باتری یو پی اس

حالا باهم یک مثال عملی را مرور میکنیم. ما داخل یک دفتر اداری هستیم. تجهیزاتی که در این دفتر اداری وجود دارد به شرح زیر هست.

یک عدد پرینتر با توان ۱۰۰۰ وات که ضریب همزمانی برای ان قرار میدهیم. یعنی با توجه به اینکه یک دستگاه پرینتر همیشه در حال فعالیت نیست، ما یک سوم توان آن را در نظر میگیریم یعنی حدودا ۳۵۰ وات.

دو عدد کامپیوتر در دفتر وجود دارد که توان هر کدام از انها را ۳۰۰ وات در نظر میگیریم که مجموعا ۶۰۰ وات میشود.

۵ عدد سیستم روشنایی ۵۰ وات داریم که مجموع انها ۲۵۰ وات خواهد شد.

در کل مجموع توانها برابر با ۱۲۰۰ وات میشود.

اگر ما بخواهیم زمان بک آپ(مدت زمان پشتیبانی در حین قطعی برق) را ۲ ساعت فراهم کنیم میتوانیم از یک یو پی اس دو کاوا(دوهزار ولت آمپر) به همراه ۴ عدد باتری ۶۵ امپر استفاده کنیم.

 


این مقاله را هم بخوانید ساختار باتری های یو پی اس


 

حالا این اعداد را وارد فرمول زمان پشتیبانی یو پی اس میکنیم. به این صورت که عدد چهار را در ۶۵ آمپر ساعت ضرب میکنیم و حاصلضرب انها را در ۵۰۰ ضرب میکنیم. و بر توان مصرفی یوپی اس که ۱۲۰۰ است تقسیم میکنیم. حاصب عبارت ۱۱۰ دقیقه میشود(حدودا دوساعت)

نکته مهم: فرمولی که خدمت شما ارائه شد یک فرمول تقریبی و تجربی هست و ممکن است با در صد کمی خطا هم مواجه شود ولی کار شما را تا حد بسیار زیادی راه خواهد انداخت.

اگر شما هم برای دفتر کار یا شرکت خود نیازمند یک یو پی اس هستید میتوانید اعداد دلخواه خود را در فرمول قرار دهید و بهترین یو پی اس و باتری خود را انتخاب کنید. با این حال اگر سوالی در رابطه با این فرمول داشتید و به مشاوره نیاز داشتید کارشناسان راژمان با صبر وحوصله پاسخگوی سوالات شما در  زمینه خدمات برق اضطراری خواهند بود.

برای مشاوره کافیست با شماره های زیر تماس بگیرید

۰۲۱۲۶۴۱۴۴۳۰

۰۲۱۲۶۴۱۴۵۲۹